top of page

SARITA MATTILA

Olen Sarita Mattila kosmetologi ja luonnonkosmetiikkabrändin KERMAS - luoja.  

Minulle ihonhoito on sydämen asia ja haluan saada ihosi hehkumaan uudella tavalla!

  • SKY- kosmetologi

  • Erikoiskosmetologi

  • 15- vuoden kosmetologi kokemus

  • KERMAS luonnonkosmetiikka brändin kehittäjä 

" Ihosi on ensimmäinen asia, jonka ihmiset näkevät ja uskon, että kaikki ansaitsevat terveen ja kauniin ihon. "

7D99AED8-A08E-4501-9341-AC484147E32D_edited.jpg
kermas_täti2_vappu.png

Kermas kehittäjä Sarita Mattila esitelmöi Kermojaan.

Joulukuussa 2023 perustettu luonnonkosmetiikka brändi Kermas lähti kehittäjä Sarita Mattilan omista iho-ongelmista ja halusta luoda täysin puhdas ja luonnollinen tuotesarja.

”Huomasin allergisoituneeni perinteiseen kosmetiikkaan eikä markkinoilta löytynyt sellaista sarjaa, joka täyttäisi tarpeeni. Oli aivan pakko luoda oma sarja - Sarita naurahtaa. ”

Kermas aloitti ensin vartalotuotteilla Joulukuussa 2023 Keskustorin Joulutorilla ja nyt toukokuun 9. päivä lanseerattiin kasvohoitotuotteet repertuaariin lisäksi.

” Rakastan tuoksuja, joten tuotteeni sisältää huumaavia tuoksuja - lähinnä eteerisiä öljyjä ja kasviuutteita käyttäen. Tietyt aktiivi-aineet ja hapot pitää olla, jotta saadaan tuloksia - luonnollisesti. Tuotteet ovat hyvin pelkistettyjä, sillä raaka-aineet ja tuoksut ovat siinä keskiössä. ”

- Sarita Mattila

HOITOLAKOIRA ALMA

HOITOLAKOIRA ALMA

Hoitolasta löytyy myös tilauksesta pikkukoira Alma. Hoitojen yhteydessä siis mahdollisuus saada myös koiraterapiaa. Alma on oikein kiltti ja tykkää valtavasti ihmisistä, kuitenkin Alma on aika innokas vesseli ja tulee hyvin lähelle asiakasta - hoidettavan päälle tassuttelemaan.

 

Alma on 4-vuotias villakoiramix (kääpiövillakoiraa, japanin spanielia ja chihuahuaa).

 

Normaalisti Alma ei ole hoitolassa paikalla vaan erikseen varattuna hoitona sisältäen koiraterapiaa- varaa varauskalenterista " Valitsemasi hoito koiraterapialla - valitse palvelu, lisää koirateria lisäpalveluista varaukseen mukaan.

alma2.jpg
bottom of page