top of page

SARITA MATTILA

Olen Sarita Mattila kosmetologi, Retipalm derma cousmetic founder, kouluttaja ja maahantuoja.

Minulle ihonhoito on sydämen asia ja haluan saada ihosi hehkumaan uudella tavalla!

  • SKY- kosmetologi

  • Sertifioitu retipalm kosmetologi

  • Medikaalisen ihonhoidon asiantuntija

  • Retipalm founder

  • Retipalm kouluttaja ja maahantuoja

" Ihosi on ensimmäinen asia, jonka ihmiset näkevät ja uskon, että kaikki ansaitsevat terveen ja kauniin ihon. "

PHOTO-2022-11-18-15-44-38 2.jpg
sarita.jpg

Löysin retipalmin reilu 10 vuotta sitten, kun taistelin oman ihoni kanssa etsien vastausta herkän-, kuivan-, atooppisen- ja vahvasti akneen taipuvaisen ihoni kanssa. Halusin tuotteen, joka on tarpeeksi hellävarainen, mutta tehokas ja sopisi myös asiakkaitteni vaativiin tarpeisiin. Tutkiessani ihonhoito-mahdollisuuksia minulle vahvistui hyvin nopeasti, että retinoli on yksi tehokkaimpia ja tutkittuja raaka-aineita. Aknen hoidossa eniten tieteellisiä tutkimuksia on tehty retinolista ja sen hyvistä vaikutuksista talirauhaseen eli ongelman ytimeen – emme suinkaan halua kuivattaa ihon pintaa vaan vaikuttaa syvemmälle itse talirauhaseen asti.

 

Retinolin teho on laaja – kokonaisvaltaisesti ihoa uudistava ja ennen kaikkea rakentaa jälleen uudelleen terveen ihon! Retipalm soveltuu kaikille ikäpolville iästä riippumatta – vitamiinit korjaavat ihosi sen tarpeen mukaan, jotta se alkaisi itse toimimaan paremmin.

 

- Sarita  

Retipalm – Terveen Ihon Tulevaisuudelle!

Für eine hautgesunde Zukunft.

Made In Germany.

Hoitolasta löytyy myös pikkukoira Alma. Alma on oikein kiltti ja tykkää valtavasti ihmisistä. Hoitojen yhteydessä siis mahdollisuus saada myös koiraterapiaa.

alma2.jpg
bottom of page