top of page

Retipalm Medical Spa- kasvohoidot

Retipalm Medical Spa-  kasvohoidot perustuvat A-C- ja E- vitamiinien imeyttämiseen ja ihosolujen aktivoimiseen glykolihapon ja ATP:n avulla. Kasvohoitoihin kuuluu biologinen ihonpuhdistus. Tarvittaessa hoitoon voidaan yhdistää mekaaninen tai laitteellinen ihonpuhdistus.

Kasvohoidot ovat erittäin tehokkaita ja näkyviä tuloksia saat heti ensimmäisellä hoitokerralla. Korkeat vitamiinipitoisuudet sekä kymmenien vuosien tieteellinen tuotekehitys mahdollistavat tehokkaat tulokset. 

Tuloksia hyvin vaativalle iholle esim. atooppinen ihottuma, psoriasis, akne, couperosa, ruusufinni. Tehokkaat hoidot ikääntyvälle iholle, jossa pigmenttimuutoksia, iho on veltostunut ja ryppyinen. Hoidot kaikenikäisille ja erilaisin iho-ongelmiin. 

Kasvohoidot ovat Medical Spa- tyyppisiä eli niissä yhdistyy teho ja hemmottelu samanaikaisesti ja hoidot sisältävätkin paljon hierontaa ja ne tehdään solubiologia innovaatiota hyödyntäen. Hoitojen teho perustuu aineiden vaikuttavuuteen pintaa syvemmällä tyvisolukerroksessa asti, vaikuttaen ihon omaan solu-uudistukseen. Vaikuttavat aineet imeytetään ihosoluihin ja talirauhasiin, vaikuttaen ihon toimintaan – säädellen esim. talirauhasen toimintaa tai kuroen veltostunutta ihon tukiverkostoa takaisin yhteen. Couperoottinen iho vahvistuu kun vitamiinit pääsevät tarpeeksi syvälle vahvistamaan verisuonten seinämiä. 

Erittäin herkän atooppisen ihon, ruusufinnin tai periodermatiin (pod) hoidot perustuvat ihotulehduksen eliminointiin microsilverin ja mineraalisuolan avulla. Hapot ovat näissä hoidossa maitohappoja, jota terveestä ihonsuojakerroksesta löytyy jo luonnostaa. B-ryhmän vitamiinit rauhoittavat ja sitovat kosteutta ihoon. Hoidot sisältävät aina hemmottelevat hieronnat.

medical_group.png

Hoitotuotteet

 

Medical Spa- kasvohoidot toteutetaan aina laadukkaan ja paljon tutkitun retipalm derma cosmetic © -  sarjan tuotteilla. Tuotteet perustuvat aina vain tieteellisesti todistettuihin raaka-aineisiin, kuten happoihin ja retinoleihin. Tuloksellinen ihonhoitosarja, joka ei sisällä haitallisia, allergisoivia ainesosia. Lisäksi tuotteet ovat tyhjiössä, jolloin ei tarvita kovia säilöntäaineita.

Kaikki kasvohoitomme ovat erikoishoitoja. Jokainen iho on erilainen ja iho muuttuu jatkuvasti. Niinpä jokainen hoito loppuviimein räätälöidään paikan päällä sen hetkisen tarpeen ja sinun toiveidesi mukaan.

retipalm on saksalainen huippusarja, jossa panostetaan hoitotuloksiin ja tulokselliseen ihonhoitoon. Saksassa retipalm on käytössä niin kosmetologeilla, mutta myös ihotautilääkäreillä ja apteekeissä. Retipalm on kosmetiikkaa, mutta isoimmat pitoisuudet ovat lääkevoiteen rajalla.

bottom of page